21 de juliol del 2016

Estiu de foc i música!

Moltíssima activitat la dels Bufons aquests mesos... I les ganes de festa no s'acaben. Aquestes setmanes que no hem estat tant connectats a les xarxes en heu pogut veure amb els del TOC a Dalt la Vila a la Festa del Gat i per Corpus, animant als campions de Badalona Dracs a la semifinal de la lliga (que van guanyar), hem anat a Centelles i hem estat al Badalona Tapas. A banda d'això, amb els del Foc vam fer les festes de Morera, ens van convidar els companys de la Cabrònica del Nord amb la seva colla infantil, els Cabronets del Nord, que enguany fan 20 anys com nosaltres, al seu correfoc per l'eixample de Barcelona.

I per últim i molt important! Dissabte passat vam fer el nostre correfoc de celebració dels 20 anys de Bufons del foc. En un espai tant maco com és el Front Marítim de Badalona, vam aconseguir alliberar al nostre apreciat Bufonàs per fer un gran correfoc amb final de festa amb castell de focs.

De tot això en teniu un recull al nostre Facebook del FOC i del TOC!

Ara toca seguir assajant, perquè la feina no s'acaba. Properament serem a les Festes d'Agost de Badalona, a les festes de Gràcia gentilesa dels Escuats de la Malèfica del Coll, visitarem amb la percussió algunes residències d'avis, i de cara a Setembre ja estem preparant una altra edició del Montgat 1705.

Us mantindrem informats de tot!

Molt bon estiu!


Salut, foc i soroll! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada