12 de maig del 2016

Que no pari la festa!

Després d'un temps d'inactivitat, al blog, no pas a la colla... Tornem a publicar una entrada.
Estem en plenes festes de Maig, les festes de la nostra ciutat, i no parem!
Ahir vam poder presenciar, un dia tard per culpa de la pluja, la cremada del dimoni, l'acte més gran de les festes. Dimarts però, el seguici d'entitats no es va poder fer tal com volíem, però els grups de percussió vam donar-ho tot sota la pluja, perquè els Badalonins i Badalonines ens seguicin fins la rambla. Allà sí, els diables van poder fer una encesa conjunta de totes les colles de la ciutat.

Dissabte passat però, Bufons del toc vam tenir el nostre acte cabdal! La BaTOCona!
Una nova edició de la tabalada de Badalona organitzada per nosaltres. La pluja ens va respectar i va poder anar tot com estava previst, aquest any, amb la participació de:

  • Kapaoltis de Llefià
  • Atabalats del Masnou
  • Pugui-Pugui de l'escola Salvador Espriu
  • La Pell del Dimoni de Sant Celoni
  • Karabassà de Sant Cugat
  • Clan Suricato de Badalona
Un any més una diada fantàstica de percussió, per la qual volem agrair a tots els grups la seva assistència i la seva col·laboració!
Sou collonuts!
Podeu veure moltes fotos de la BaTOCona 2016 al nostre facebook.com/bufonsdeltocbdn i en breu penjarem també els vídeos.

Els que vau venir a veure'ns i teniu fotos de l'acte, encara podeu participar al concurs de fotografia que vam obrir i guanyar prèmis! Us deixem el cartell.







Doncs res, nosaltres seguim de festa. Dissabte 14 el correfoc de Badalona, i seguirem informant de les activitats que fem.

Salut, foc i soroll!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada